Συμβουλές για την επιλογή Μόνωση Ταράτσας

μονωτικά προϊόντα που διατίθενται στην αγορά βοήθεια για τη βελτίωση της θέρμανσης, ενώ προσφέρει ιδιότητες ψύξης στο σπίτι. Εργασίες μόνωσης οροφής καλύτερα σε ψυχρότερα κλίματα, ενώ η μόνωση ταράτσας λειτουργούν καλύτερα σε θερμότερα κλίματα. Παρ 'όλα αυτά, ορισμένες περιοχές βιώνουν ένα συνδυασμό από κρύα και ζεστά κλίματα.

Ως αποτέλεσμα, ορισμένα προϊόντα έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη αυτόν τον παράγοντα. Εάν παίρνετε το χρόνο να ψωνίσει γύρω, θα ανακαλύψετε μια ποικιλία προϊόντων μπορείτε να συγκρίνετε και ένα ευρύ φάσμα παραγόντων για να εξετάσει, όταν επιλέγουν. Ωστόσο, κάθε μονωτικό υλικό έχει μια τιμή R, με υψηλότερη τιμή R δίνει μια καλύτερη θερμική απόδοση.

· μόνωση ταράτσας

Στέγες είναι σε γενικές γραμμές κατηγοριοποιούνται σε δύο: στέγες και δώματα. Ως εκ τούτου, εκτός από τις προσωπικές σας ανάγκες, το είδος της οροφής είναι ένας σημαντικός παράγοντας κατά την επιλογή μόνωσης. Ριγμένη μόνωση ταράτσας συνιστάται για τις νέες στέγες, εκτελεί μια μετατροπή σοφίτα ή ανακαίνιση ενός στέγη. Η μόνωση είναι συχνά εγκατασταθεί κάτω και μεταξύ των δοκών και άνω και μεταξύ των δοκών, ανάλογα με την προτίμησή σας. Να αφιερώσει λίγο χρόνο ψωνίζοντας γύρω θα σας πληρώσει όμορφος μερίσματα σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

· Μόνωση κεκλιμένης στέγης

Υπάρχουν διαφορετικά είδη ριγμένη μόνωση ταράτσας, συμπεριλαμβανομένης της μόνωσης σοφίτα? δίρριχτη στέγη sarking? μεταξύ και πάνω από δοκούς? μεταξύ των δοκών? και μεταξύ των & κάτω από δοκούς. μόνωση σοφίτα προσφέρει μια αποτελεσματική μέθοδο για την εξοικονόμηση ενέργειας, χωρίς συμβιβασμούς στην ζωτικού χώρου. Η δίρριχτη στέγη sarking συνιστάται για τα μεγάλα έργα ανακαίνισης ή νέα κτίρια.

Αυτή η αεροστεγής κατασκευή βοηθά στην εξάλειψη των προβλημάτων της θερμογέφυρες, παρέχοντας αποτελεσματική μόνωση «ζεστή στέγη» πάνω από τα δοκάρια. Η μεταξύ & πάνω από δοκούς έρθει βολικό σε μονωτικές κεκλιμένες στέγες, όπως το κεφάλι.

Αυτή η μόνωση βοηθά να δημιουργήσετε ένα κατοικήσιμο και ζεστό χώρο της οροφής, χωρίς να απαιτείται δεξαμενές και σωληνώσεις νερού πρέπει να είναι μονωμένη. Μεταξύ των δοκών παρέχουν αξιόπιστη μακροπρόθεσμη εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς την απώλεια των εσωτερικών περιθώρια. Δίρριχτη στέγη, διαθέτει ένα ρηχό δοκός, καλύτερα μονωμένα χρησιμοποιώντας μεταξύ και κάτω δοκός να επιτυγχάνουν ελαχιστοποίηση της πρόσθετης φόρτισης σε δομές.

· Επιλογή της μόνωσης στέγης

Καλό θα είναι να γνωρίζουμε την ελάχιστη συνιστώμενη R-value για το κλίμα και την τοποθεσία σας. Είναι εξίσου σημαντικό να εξεταστεί R-value συνολικού συστήματος του προϊόντος (RT), όταν σκέφτεστε αντανακλαστική μόνωση. Ο χώρος οροφής είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να εξετάσει, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης και των υφιστάμενων ανώτατων δοκών. Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις που δημιουργεί η μόνωση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να εξετάσει.

Συνήθως, μπορεί να θέλετε να ξέρετε πώς το υλικό είναι κατασκευασμένο και το κατά πόσον το υλικό είναι κατασκευασμένο από βιώσιμη ή ανακυκλωμένο υλικό. Η εξέταση της υγείας λαμβάνει υπόψη τον τρόπο το υλικό που θα επηρεάσει τα μέλη της οικογένειάς σας που μπορεί να πάσχουν από άσθμα ή αλλεργίες. Είναι εξίσου σημαντικό να καθοριστεί αν η τιμή του μονωτικού υλικού και το κόστος της εγκατάστασης ταιριάζει τον προϋπολογισμό σας.
Διεύθυνση: Αγ. Σοφίας 12, Ίλιον - Τηλ.: (+30) – 210-2620200 (5 γραμμές) - Email: info@monosis.eu